Sanat & Sävelet: Kjell Westö – Tritonus

Tila: Iso sali
Ajankohta: 29.11.2020 18:00

Käsikirjoitettu konsertti rakentuu Kjell Westön, Tritonus-menestysromaanin, ja huippumuusikoiden väliselle vuorovaikutukselle. Kjell Westö on itse osa esitystä ja paikalla kiertueella tapaamassa fanejaan. Tritonus-kirjan voi ostaa paikan päältä kirjailijan signeerauksella. Sanat & Sävelet -konserttikiertue nähdään Tampereella, Helsingissä ja Turussa 29.11-2.12.2020. Tampere-talon promoottoriyhtiö Tampere Live lanseeraa kiertueen myötä uuden Sanat & Sävelet -konseptin.

Kjell Westön teemallisesti poikkeuksellisen rikkaan Tritonius-teoksen aarre-arkusta löytyy lähes loputon määrä aina ajankohtaisia, mutta myös päivän polttavia teemoja. Näitä ovat mm. ystävyyden ja musiikin merkitys, nykyihmisen suuret pelot pandemioista ekokatastrofiin sekä terrori-iskuun, väkivallan häpeä ja toisaalta fyysisesti vahvan miehen ihannointi, vetäytymisen sekä yksinäisyyden tarve sekä ihmisten tarve eheytyä osana yhteisöään, ystävien avulla, unohtamatta ihmisen sensuellia puolta, rakkauden ja fyysisen läheisyyden kaipuuta.

Ja aivan yhtä rikas Westön kirja on myös musiikillisesti. Kirjassa on satoja inspiroivia musiikkiviitteitä. Sekä suomenkielinen kustantaja Otava ja alkuperäisteoksen ruotsinkielinen kustantaja Förlaget ovat julkaisseet näistä soittolistoja sivuillaan Westön hyvin moniulotteisten teoskuvausten kanssa. Näistä vaikuttavista elementeistä syntyy Sanat & Sävelet -kiertue.

Konsertissa esiintyvät:
mezzosopraano Jenny Carlstedt
pianisti Tuomas Turriago
huilisti Anna Aminoff
klarinetisti Mark Reding
pianisti Marja Rumpunen
jousikvartetti FINESTre
kitaristi Mikko Kosonen
kirjailija Kjell Westö
Haastattelijana Paulina Ahokas

Lue lisää konsertista täältä!

Kesto on noin 1 h 20 minuuttia. Ei väliaikaa.

Kustannusyhtiöt Förlaget ja Otava tukevat konserttikiertuetta.

Konserttiin myydään rajoitettu määrä lippuja salin turvallisen enimmäiskapasiteetin mukaisesti. Konserttiliput myydään toistaiseksi numeroimattomina turvavälien toteutumiseksi. Saman seurueen jäsenet voivat halutessaan istua konsertissa vierekkäin. Tampere-talon henkilökunta opastaa paikan valinnassa. Lisätietoja turvallisuusohjeista Tampere-talossa.

Liput 39 €, eläkeläiset 32 €, opiskelijat 29 €, Keikalla.fi -striimilippu 10 €
Osta liput tästä! /Osta Keikalla.fi -striimilippu tästä!