Hyppää sisältöön

Tampereen Kirjafestareiden kilpailut ja arvonnat

Tältä sivulta löydät Tampereen Kirjafestareiden käynnissä olevat sosiaalisen median kilpailut ja arvonnat osallistumisohjeineen ja sääntöineen.

Kilpailun nimi

Tampereen Kirjafestarit

Osallistumisaika

Arvontoja järjestetään 31.10.-1.12.2023 välisenä aikana Tampereen Kirjafestareiden kanavissa (Facebook & Instagram). Yksilölliset arvonta-ajat ilmoitetaan sosiaalisen median päivityksissä.

Järjestäjä

Tampere-talo Oy

Palkinto, osallistuminen ja voittajan valinta

Arvomme yksilöidyissä sosiaalisen median postauksissa lippupaketin Tampereen Kirjafestareille 2.-3.12.2023 sisältäen kaksi (2) kappaletta kahden päivän pääsylippuja.

Lippupaketti arvotaan Tampereen Kirjafestareiden Facebookissa ja Instagramissa osallistuneiden kesken. Yhden lippupaketin arvo on noin 44 €.

Arvontaan osallistutaan Facebookissa kommentoimalla arvontajulkaisua ja Instagramissa kommentoimalla arvontajulkaisua ja seuraamalla Tampereen Kirjafestareiden tiliä. Tampere-talo Oy:n henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Arvontoihin voi osallistua yksilöidyissä sosiaalisen median päivityksissä ilmoitettuun aika- ja päivämäärä rajaan asti.

Facebookissa ja Instagramissa on liikkeellä paljon valearvontoja. Huomioithan, että me emme ikinä pyydä sinua klikkaamaan mitään linkkejä tms.

Voitosta ilmoittaminen

Voitosta ilmoitetaan kommentoimalla voittajakommenttia Facebookissa tai Instagramissa. Voittajan tulee ilmoittamisen jälkeen ottaa itse yhteyttä Järjestäjään Facebookin tai Instagramin yksityisviestillä. Jos voittaja ei ota yhteyttä Järjestäjään kolmen (3) arkipäivän kuluessa, palkinto katsotaan lunastamatta jätetyksi, eikä Järjestäjällä ole velvollisuutta toimittaa sitä.

Tietojen luovuttaminen

Yhteystiedot jäävät Tampere-talo Oy:lle palkinnon toimittamista varten. Tampere-talo ei luovuta yhteystietoja kolmannelle osapuolelle.

Tampere-talon tietosuoja- ja asiakasrekisterit

Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin, Instagramin tai vastaavan median.

Tampereella 31.10.2023

Tampere-talo Oy