Oletko näytteilleasettaja?


Tutustu näytteilleasettajiin!

Kirjafestareiden näyttelyosastoilla teet joulun parhaat lahjaostokset, tapaat ajankohtaiset kirjailijavieraat ja varmistat monipuoliset lukuelämykset pitkäksi aikaa!

Näkyvyysnimi/-nimetNettisivutOsaston numeroLyhyt kuvaus osastolla tapahtuvasta ohjelmasta
Aamulehtihttp://www.aamulehti.fi1.21
Aamulehden ja muiden Sanoman lehtien tilausmyynti
Ahlmanhttps://ahlman.fi2.5Ahlmanin kirjoittajalinja, entinen Oriveden opisto, on esittelemässä toimintaansa! Tervetuloa!
Amusantti Oy & Daga Ulvhttp://www.amusantti.fi1.51Kerromme uutuuskirjoistamme Lumihattaraa, Lynx lynx sekä Hisse ja talvilinnut.
Antiikkilöytö Valli & Selinhttps://www.antiikkiloyto.fi/2.26
Antikvariaatti Coppola2.21
Valikoima kirjoja ja sarjakuvia
Antologia Antikvaarihttp://www.antikvariaatti.net/kauppiaat/antologia-antikvaari2.24Vanhat kirjat, painotuotteet ja äänitteet
Arktinen Banaanihttp://www.arktinenbanaani.fi1.17Arktinen Banaani on 26 vuotta toiminut kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta, lastenkirjoja ja sarjakuvia niin uusilta kuin kokeneilta kirjailijoilta ja kuvantekijöiltä. Arktisen Banaanin osastolta löydät kaikki kirjauutuutemme ja paljon hyviä tarjouksia. Valikoimaamme voit tutustua myös verkkokaupassamme http://www.arktinenbanaani.fi
Art House
Jalava
https://arthouse.fi2.22Parasta luettavaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Tampereen Kirjafestareilla mukana hyvät messuhinnat suursuositusta Soturikissat-sarjasta sekä syksyn uutuuskirjoista.
Artemira Publishinghttps://www.artemira.eu/2.13
AtlasArt Oyhttp://www.atlasart.fi

1.33bEsittelemme uutta karttaverkkokauppaa tilaakartta.fi, josta saa historiallisia karttoja ja uusia varjostekarttoja Tampereen seudulta. Myös AtlasArtin kirjoja on osastolla.
Atrain & Nord Kustannusliikehttp://www.atrainkustannus.fi/1.26
Aviador Kustannushttp://www.aviador.fi/1.27
Bard & Jesterhttp://www.bardjester.com
https://shop.bardjester.com
http://www.instagram.com/bardjester
1.24Bard & Jester on pitkänlinjan speciaali asusteisiin ja oheistuotteisiin erikoistunut tekijä. Meiltä löydät niin oman suunnittelumme ja tuotannon nahkatöitä ja Käsinvalmistettuja Hattuja perinteiseen tapaan. Oheistuotteina Taskulelloja mekaanisia ja patterimalleja sekä Kaukoputkia, aurinkokelloja yms.erikoista. Myös koruja ja muita tuotteita meiltä löytyy. Tule katsomaan ja tutustumaan kerromme mielellämme lisää...

Tyylisuunnat ovat aina Steampunkista, Post Apocalyptisen tyylin, Fantasian ja Keskiajankin kautta toisiin ulottuvuuksiin...
Bazar Kustannushttps://www.bazarkustannus.fi/1.4
BoD - Books on Demand GmbHhttp://www.bod.fi1.35Oman kirjan julkaiseminen omakustanteena

Omakustantaminen on vuosi vuodelta yhä suositumpaa ja yhä useampi suomalainen toteuttaa unelmansa oman kirjan julkaisusta. Mitä omakustantaminen tarkoittaa ja miten kirjan voi julkaista itse? Mitä julkaiseminen maksaa? Mitä mahdollisuuksia ja haasteita omakustannekirjan julkaiseminen tuo? Keskustelemassa kirjanjulkaisupalvelu BoD:n Minna Glindemann ja omakustannekirjailija.

Boheemipokkarit http://www.boheemipokkarit.fi1.69
Casadahttps://www.casadafinland.fi/1.30
CrimeTime http://www.docendo.fi1.6
Enostone kustannushttps://enostone.fi/1.11
Epic Erminehttps://www.epicermine.com1.60Väritettävät lintukirjat, Interaktiiviset pelikirjat, Suomi-kirjat, joulukortit.
Exlibris Aboensis ryhttps://exlibrisaboensis.yhdistysavain.fi/2.33
Fantacore Media / Kristian Huitulahttp://www.fantacore.com
1.22- Sarjakuva-Kalevala NYKYSUOMEKSI (2021) -uutuusjulkaisun, sekä Lemminkin (www.lemminki.fi) tekijä Kristian Huitula paikalla osastolla signeeraamassa ja kertomassa tulevista julkaisuista.
Förlagethttp://www.forlaget.com1.1Kom och upptäck Förlagets böcker på Tammerfors Bokfestival!
Gaudeamushttps://www.gaudeamus.fi/1.50Tervetuloa tutustumaan tutkittuun tietoon! Gaudeamus on Helsingin yliopiston omistama tieto- ja tiedekustantamo. Erikoisalojamme ovat yhteiskuntatiede, filosofia, historia, humanistiset tieteet, ympäristö, talous ja kasvatus. Tuotantoomme kuuluu myös klassikkokäännöksiä.
Greenbutton Oy
Saila Seppo
Sisu figurine
Sisucellu korut
http://www.greenbutton.fi1.45Vasta julkaistu kirja Saila Seppo: Matkalla
Tarinoita johtajista, Elämää Asperger-lapsen kanssa
Koruja, keramiikkaa
Hantikva Oy2.23
Helsingin Kaupunginteatterihttp://www.hkt.fi2.17Helsingin Kaupunginteatteri esittelee kevään 2021 uutuuksia ja jatkavia näytelmiä. Tule tutustumaan Suomen suurimman teatterin laajaan ohjelmistoon ja osta liput pukinkonttiin!
Helsingin Sanomathttp://www.hs.fi2.10Helsingin Sanomien ja muiden Sanoman lehtien tilausmyynti
Herra Hakkaraisen talohttp://www.herrahakkaraisentalo.fi1.60Herra Hakkarainen unissakävelee ja ilahduttaa messuvieraita läsnäolollaan sekä lauantaina että sunnuntaina Sastamalan osastolla.
Ikimetsän ystävät ryhttps://www.ikimetsanystavat.fi/1.61
Impromptu Kustannushttps://www.impromptu.fi/1.41Impromptu Kustannus – Kiehtovaa kirjallisuutta!
Impromptu
Kustannuksen julkaisutoiminta käynnistyi vuonna 2018 käännöskirjallisuudella. Olemme suomentaneet ja julkaisseet vanhempaa ja uudempaa italialaista kirjallisuutta: Pirandelloa, Mazzariolia, Vergaa, Cabonia ja Magrisia.

Tänä vuonna laajensimme kotimaiseen kirjallisuuteen. Ensimmäinen kotimainen teos on Savonia-palkitun kirjailijan, Virve Sammalkorven kahdeksas romaani Tehtävä. Tehtävä on koskettava kertomus tämän päivän erilaisten todellisuuksien maailmasta varhaisteinin silmin, kuvaus aikuisten uskomuksista ja vastuusta sekä toinen toisistamme välittämisen voimasta. Romaani sulattaa sydämet, se koskettaa ja järkyttää, mutta myös naurattaa ja antaa toivoa.

Tervetuloa tutustumaan ja keskustelemaan kirjallisuudesta!
John Nurmisen Säätiöhttps://johnnurmisensaatio.fi/1.51Osastollamme voit ostaa merellistä kirjallisuuttamme sekä muita laadukkaita tuotteitamme, osallistua arvontaan, saada signeeraukset kirjailijoiltamme Matti Lainemalta sekä Marjo T. Nurmiselta lavaohjelmien jälkeen ja paljon muuta.
Johnny Knigahttps://www.johnnykniga.fi/1.4
KaaoksenKorppi - Taru Haimihttps://kaaoksenkorppi.portfoliobox.net2.1aEsikoiskirjailijan ja kuvittajan kirjoja, sarjakuvia ja taidetta.
KHN Services1.33a
Kipinätehdashttps://www.energanza.fi/1.36
KIRJANSITOMO CLABBOK
Claudia Wegmann
http://www.clabbok.com1.70Käsin sidottuja kirjoja ja kortteja kaikkiin ajateltavissa oleviin tilanteisiin, vaikkapa ikuistamaan juhlahetkiä ja kätkemään muistoja.
Kirjatarhttps://kirjatar.fi1.70Kirjakoruja sekä käsin sidottuja kirjoja ja vihkoja
Kolin Kellyhttps://www.kolinkelly.fi/1.39
Kosmoshttps://www.kosmoskirjat.fi/1.4
Kovasana Kustannushttps://www.kovasana.fi/1.32
Kumma-kustannushttp://www.kummakustannus.fi/1.16Osastoltamme löytyy kattava valikoima ammattikirjallisuutta, itsensä kehittämisen tietokirjallisuutta ja lastenkirjallisuutta.
Kunaloophttps://kunaloop.com/1.29
Kustannus Linnahttp://www.kustannuslinna.fi2.3Tietokirjailija Heikki K. Lyytinen esittelee tuoretta teostaan Terve Löyly
Docendo Oyhttp://www.docendo.fi1.8a
Kustannusosakeyhtiö Kumioravahttps://www.kumiorava.fi/1.31
Kustannusosakeyhtiö Sammakkohttps://www.sammakko.com/1.13
Kustannusosakeyhtiö Teoshttps://www.teos.fi1.50Teoksen messuilla esiintyvien kirjailijoiden kirjat ovat saatavana Rosebudin osastolta mukavaan messuhintaan!
Kustantamo Huippuhttps://kustantamohuippu.fi1.32Kustantamo Huippu julkaisee saksankielisen kaunokirjallisuuden suomennoksia palkituilta kirjailijoilta. Saksan dekkarikuningatar Simone Buchholz signeeraa kirjojaan Huipun osastolla lauantaina esiintymisensä jälkeen sekä sunnuntaina klo 12.00.
Laine Publishinghttps://lainemagazine.com 1.2Osastolla on myynnissä kirjoja ja lehtiä, kuten syksyn uutuuksiin kuuluvat Veera Välimäen Raidat-neulekirja ja pizzafanin perusteos, Jukka Salmisen Parempaa pizzaa kotona.
Lastenkirjainsituuttihttps://lastenkirjainstituutti.fi/2.30Osastoltamme saat ajankohtaisia kirjavinkkejä lapsille ja nuorille. Voit tutustua Lukemo-sivustoon ja jättää oman lastenkirjavinkkisi. Liikkuvasta kirjastosta voi lainata kirjoja – kirjastokortti mukaan!
Latviahttp://www.rozentals-seura.fi2.2.Suomennettua latvialaista kirjallisuutta myytävänä: samalla voit tutustua Rozentāls-seuran eli valtakunnallisen Suomi-Latvian-ystävyysseuran toimintaan.
Latvia Literaturehttp://www.latvianliterature.lv2.2The "Latvian Literature" platform has been established in order to promote recognition of Latvian literature and its distribution abroad, to ensure international cooperation among publishers, literary agents, writers, translators, and organizations working in the fields of literature and publishing.
LoadMyBookhttp://www.loadmybook.com (sivusto julkaistaan juuri ennen joulukuuta)1.29Esittelemme uutta kotimaista äänikirja-alustaa/ -kauppaa ja erityisesti uusia novelleja.
Lukeva Pirkanmaa -verkoston non-stop lukutilaOpus 1Koko perheen rauhoittumistilaan voit piipahtaa kuuntelemaan satuja koko Kirjafestareiden ajan. Tilasta löytyy kirjoja myös selailtavaksi ja luettavaksi. Rauhoittumistilan järjestää Lukeva Pirkanmaa -verkosto.
Manga Cafehttps://www.mangacafe.fi/1.63Manga Cafe on japanilaisen populaarikulttuurin ja manga harrastajan ykkösherkkukauppa! Valikoimasta löydät trendikkäimmät japanilaiset ja korealaiset herkut, mm. Pocky-keksitikut, Ramune-limonadit, jännittävät japanilaiset makeiset, mochit, korealaiset tuliset nuudelit yms. Lisäksi kattava valikoima USA herkkuja!
Mansardahttp://www.mansarda.fi/2.19
Meiko clothinghttps://www.facebook.com/meikoclothing/1.42
Minerva Kustannushttps://www.minervakustannus.fi/1.4
Minuuttinovellit.fihttps://minuuttinovellit.fi1.47Minuuttinovellit.fi on uusi sivusto, joka yhdistää lyhytnovellien ystävät – niin kirjoittajat kuin lukijat. Tavoitteenamme on saattaa kaunokirjallisuutta kompaktissa paketissa yleisön luettavaksi digitaalisuutta hyödyntäen. Parhaimmillaan minuuttinovellit onnistuvat sytyttämään suuremmankin kipinän kaunokirjallisuutta kohtaan.
Moomin Shophttp://www.moomin.com/fi1.3Moomin Shopin osastolla on tarjolla jännittävä valikoima muumituotteita sekä erä Tove Janssonin rakastettuja muumikirjoja mm. englanniksi , ranskaksi , saksaksi ja italiaksi.
Mrs.Sorne Kustannushttp://www.mrssorne.fi1.36Sornen maailma ja Rouva Sorne toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan monimediaiseen lapsille- ja nuorille suunnattuun fantasiatarinaan. Hanki kirja ja avain pian paljastettavaan onlinepohjaiseen ja alati muuttuvaan tarinoiden fantasiamaailmaan.
Nihil Interithttps://www.nihilinterit.fi/2.15
niin & näinhttp://www.netn.fi1.25
Nysalor-kustannushttps://nysalor.com1.66Nysalor-kustannus on pieni kustantamo, joka keskittyy julkaisemaan kauhukirjallisuutta, fantasiakirjallisuutta ja tieteiskirjallisuutta sekä jännityskirjallisuutta, historiallisia romaaneja, vanhaa kirjallisuutta ja roolipelejä. Tervetuloa ostoksille!
Osuuskummahttp://www.osuuskumma.fi1.10Myymme laadukasta kotimaista ja käännettyä scifiä ja fantasiaa. Myös kirjailijoita tavattavissa osastollamme.
Osuuskunta Kirjasin/ Kustannusliike Parkkohttps://www.parkkokustannus.fi/1.41b
Otavamedia Oyhttp://www.otavamedia.fi1.54Otavamedia tarjoaa upeita lehtitilauksia messuhintaan. Mukaan saat tilauksen yhteydessä aina kivan lahjan!
Palladium Kirjathttp://www.palladiumkirjat.fi1.55Kirjauutuuksien esittelyä.
Partuunahttps://partuuna.fi/1.53Partuunan uutuuskirjat myynnissä. Kirjojen Pena - runoilija ja kommunisti (sarjakuva-albumi) ja Kuparikaupunki (historiallinen romaani) tekijät Jaana Suorsa ja Taina Repo tavattavissa.
Perhehoito Luotsihttp://www.tampere.fi/sijaisperheeksi2.32Tule kuulemaan sijaisperhetoiminnasta! Kotiin viemisiksi sijaisperheaiheisia lukuvinkkejä.
Pirkanmaan festivaalithttp://www.pirfest.fi2.25Pirkanmaan festivaalit Pirfest ry on 36 kulttuurifestivaalin ja tapahtuman yhteistyöverkosto. Osastolla esitellään vuoden 2022 tapahtumatarjontaa, ja kerätään kävijöiden parhaita festarikokemuksia.
PS-kustannushttps://ps-kustannus.fi

1.16Osastoltamme löytyy kattava valikoima ammattikirjallisuutta, itsensä kehittämisen tietokirjallisuutta ja lastenkirjallisuutta.
Punainen Silakkahttp://www.punainensilakka.fi1.32
RanRan-kustannus https://www.ranran.fi/1.49
Readme.fihttps://www.readme.fi/1.4
Rokkimopo Kustannushttp://www.facebook.com/Rokkimopo1.39Rokkimopo Kustannus on pieni pohjoisen kustantamo, joka kustantaa lähinnä Janne Nevalan proosaa.
Rosebudhttp://www.rosebud.fi1.50
Salpakirja Oyhttps://salpakirja.net/1.34
Sangatsu Mangahttp://www.sangatsumanga.fi1.57Mangan myyntiä.
Sastamalahttps://www.sastamala.fi/1.60
Serlachius-museothttps://serlachius.fi1.40Serlachius-museoiden upeita julkaisuja ja uutuuksia nyt houkuttelevin messuhinnoin! Tarjolla on taidekirjoja kultakauden ja nykytaiteen teemoista, kiehtovaa teollisuushistoriaa sekä varastojen harvinaisia aarteita! Tule myös kuulemaan ajankohtaisista näyttelyistämme ja tapahtumistamme.
Seutu Kustannus

Tmi Oili Sainila, Tampere
http://www.seutukustannus.fi, http://www.facebook.com/OASainila1.184.12. klo 15-16 tavattavissa Sirkka-Liisa Leinonen
5.12. klo 12-13 tavattavissa Annamarja Ollikainen-Autiosaari ja
klo 13-14 Esko Kuusisto
Osastolla kirjat
Oili Sainila, Matala maa, korkealla taivas 2.painos 2021
Oili Sainila, kääntänyt Sirkka-Liisa Leinonen, Down Memory Lane: Collected Poems, Seutu Kustannus 2021
Anna Autiosaari, Rakkaus matkalla, Seutu Kustannus 2021
Esko Kuusisto Metsäpoluilta poimittua Seutu Kustannus 2021
Sitruunahttps://sitruunakustannus.fi1.26
Soiva romaanihttps://annimlove.com/1.37
Storytelhttps://www.storytel.com/fi/fi/TalvipuutarhaAina löytyy uusi tarina. Storytel-studiolla puhutaan äänikirjoista, tarinoista, lukemisesta, kuuntelemisesta, kirjoittamisesta ja siitä, miten maailmaa muutetaan tarinoiden avulla.
Stresa Kustannus https://stresa.fi/1.23Stresa Kustannus on vuonna 2017 perustettu laadukas pienkustantamo. Tule tutustumaan uutuuskirjoihin ja edullisiin joulutarjouksiin. Paikalla olevat kirjailijamme kertovat niistä.
Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi
http://www.pukstaavi.fi1.60
Suomalaisen kirjan museo Pukstaavihttp://www.pukstaavi.fiOpus 2Hämeenpuistosta on löytynyt ruumis, ja epäilty murhaaja on vangittu. Tampere-talolta paljastuu epäillyn salainen piilopaikka, jossa käy ilmi tämän syvä intohimo kotimaisia dekkareita kohtaan. Rikostutkijat eivät kuitenkaan löydä murha-asetta, ja epäilty joudutaan vapauttamaan hetkenä minä hyvänsä. Auta selvittämään murhamysteeri!

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Suomen Kirjainstituutti rakentavat Kirjafestareille pakohuonepelin, joka ammentaa kotimaisesta rikoskirjallisuudesta. Peliin osallistutaan yhdessä ryhmän kanssa, ja yksi peli kestää noin 20 minuuttia.
Suomen Kirjainstituuttihttp://www.pukstaavi.fi1.60
Suomen Kirjainstituuttihttp://www.pukstaavi.fiOpus 2Hämeenpuistosta on löytynyt ruumis, ja epäilty murhaaja on vangittu. Tampere-talolta paljastuu epäillyn salainen piilopaikka, jossa käy ilmi tämän syvä intohimo kotimaisia dekkareita kohtaan. Rikostutkijat eivät kuitenkaan löydä murha-asetta, ja epäilty joudutaan vapauttamaan hetkenä minä hyvänsä. Auta selvittämään murhamysteeri!

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Suomen Kirjainstituutti rakentavat Kirjafestareille pakohuonepelin, joka ammentaa kotimaisesta rikoskirjallisuudesta. Peliin osallistutaan yhdessä ryhmän kanssa, ja yksi peli kestää noin 20 minuuttia.
Suomen Kuvalehtihttp://www.otavamedia.fi1.54Otavamedia tarjoaa upeita lehtitilauksia messuhintaan. Mukaan saat tilauksen yhteydessä aina kivan lahjan!
Suomen kääntäjien ja tulkkien liittohttp://www.sktl.fi1.56Liiton osastolla vierailevilla on mahdollisuus tutustua käännös- ja tulkkausalaan sekä jutella alan ammattilaisten kanssa.
Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ryhttps://luontokuva.org/1.38
Suomen Nuorisokirjailijat ryhttp://www.nuorisokirjailijat.fi/2.8
Suomen Pienkustantajat ry2.4
Suomen Viro-yhdistysten liittohttp://www.svyl.fi1.5Osastolla esitellään Viroa, virolaista kirjallisuutta ja Suomen Viro-organisaatioita. Myynnissä on Viro-aiheisia ja virosta suomennettuja kirjoja. Mukana olevat organisaatiot: Viron suurlähetystö, Viro-instituutti, Suomen Viro-yhdistysten liitto ja Tuglas-seura.
Tammihttps://www.tammi.fi/1.4
Tamperehttps://www.tampere.fi/2.11
Tampere Kuplii -sarjakuvafestivaalihttps://tamperekuplii.fi/1.14
Tampere University Press (TUP)http://www.tuni.fi/tup1.67Tampereen yliopistossa toimiva Tampere University Press julkaisee avoimesti saatavia e-kirjoja ihmistieteiden aloilta. Tervetuloa osastollemme tutustumaan uusimpiin teoksiin ja kustantamon toimintaan!
Tampere-talohttps://www.tampere-talo.fi/1.8b
Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikköhttp://www.tampere.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/kulttuuri.html2.11Kaupunkikulttuuriyksikkö tarjoaa toimintaa ja ohjelmaa kaikille kaupunkilaisille idästä länteen ja vauvasta vaariin. Tule tutustumaan, millaisia matalan kynnyksen kulttuurielämyksiä mahdollistamme juuri sinulle. Perheen pienimmät ja mikseivät isommatkin voivat osallistua myös esineteatterityöpajaan.
Tampereen kaupunginkirjastohttp://www.tampere.fi/kirjastot2.11Tule tutustumaan Tampereen kaupunginkirjaston e-aineistoihin, tapahtumiin, digiopastukseen ja muihin kirjaston monipuolisiin palveluihin. Teemme myös uusia kirjastokortteja.
Tampereen seudun työväenopistohttp://www.tampere.fi/tyovaenopisto/2.11Työväenopisto esittelee sanataide- ja kirjallisuuskurssitarjontaansa sekä kevään kursseja yleisesti. Osastolla on myös sanataidetehtäviä ja niiden ohjausta.
Tampereen Teatterihttps://tampereenteatteri.fi/1.28a
Tampereen Työväen Teatterihttps://ttt-teatteri.fi/1.28b
Terra Cognitahttps://www.terracognita.fi/1.12
Tiedekirjahttps://www.tiedekirja.fi/1.44
Tilaakartta.fihttp://www.tilaakartta.fi1.33bEsittelemme uutta karttaverkkokauppaa tilaakartta.fi, josta saa historiallisia karttoja ja uusia varjostekarttoja Tampereen seudulta. Myös AtlasArtin kirjoja on osastolla.
Tuglas-seurahttp://www.tuglas.fi1.5Osastolla esitellään Viroa, virolaista kirjallisuutta ja Suomen Viro-organisaatioita. Myynnissä on Viro-aiheisia ja virosta suomennettuja kirjoja. Mukana olevat organisaatiot: Viron suurlähetystö, Viro-instituutti, Suomen Viro-yhdistysten liitto ja Tuglas-seura.
Turun Tähtituotanto Oyhttp://www.fiftyrecords.com/1.9
Tuuma-kustannushttp://www.tuumakustannus.fi1.16Osastoltamme löytyy kattava valikoima ammattikirjallisuutta, itsensä kehittämisen tietokirjallisuutta ja lastenkirjallisuutta.
Tähtitieteellinen yhdistys Ursahttps://www.ursa.fi1.7
Urumihttps://www.urumi.fi/1.65
VaLas-kollektiivihttp://www.facebook.com/VaLas-kollektiivi, http://www.ranran.fi1.49VaLas-kollektiivin kirjailijat esittelevät VaLas-kirjoja. Osastolla on myös myynnissä VaLas-kirjoja.
Vanhan kirjallisuuden päiväthttp://www.vanhankirjallisuudenpaivat.com1.60
Vaskikirjathttp://www.vaskikirjat.fi
1.10Myymme laadukasta kotimaista ja käännettyä scifiä ja fantasiaa. Myös kirjailijoita tavattavissa osastollamme.
Vastapainohttps://vastapaino.fi1.19
Viiden Pennin Kirjakauppa1.62Edullisia kirjoja.
Virohttp://www.eestimaja.fi1.5Osastolla esitellään Viroa, virolaista kirjallisuutta ja Suomen Viro-organisaatioita. Myynnissä on Viro-aiheisia ja virosta suomennettuja kirjoja. Mukana olevat organisaatiot: Viron suurlähetystö, Viro-instituutti, Suomen Viro-yhdistysten liitto ja Tuglas-seura.
Viro-instituuttihttp://www.viro-instituutti.fi1.5Osastolla esitellään Viroa, virolaista kirjallisuutta ja Suomen Viro-organisaatioita. Myynnissä on Viro-aiheisia ja virosta suomennettuja kirjoja. Mukana olevat organisaatiot: Viron suurlähetystö, Viro-instituutti, Suomen Viro-yhdistysten liitto ja Tuglas-seura.
Viron suurlähetystöhttps://helsinki.mfa.ee1.5Osastolla esitellään Viroa, virolaista kirjallisuutta ja Suomen Viro-organisaatioita. Myynnissä on Viro-aiheisia ja virosta suomennettuja kirjoja. Mukana olevat organisaatiot: Viron suurlähetystö, Viro-instituutti, Suomen Viro-yhdistysten liitto ja Tuglas-seura.
Vuoden Luontokuvat -näyttelyhttp://www.vuodenluontokuva.fi/vlk/Sopraano-aula
Väyläkirjathttps://www.vaylakirjat.fi/1.20
WSOYhttps://www.wsoy.fi/1.4
Päivälehden arkisto ja museohttp://www.paivalehdenarkisto.fi
http://www.paivalehdenmuseo.fi
1.68
Osastolla esitellään lehdistöhistoriallisen arkiston aineistoja ja palveluita sekä museon toimintaa.
LähiTapiola Pirkanmaahttps://www.lahitapiola.fiPääaulaLähiTapiolan elämänturvaan kuuluu myös kulttuurista nauttiminen hyvinvoinnin edistäjänä. Samalla annamme mielellämme vinkkejä siitä, miten voit tehdä arjesta turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää. Osastollamme voit myös osallistua Lumikuningatar-jääshown lippujen arvontaan ja tutustua henkilöstömme kirjavinkkeihin. Tervetuloa!
Kulttuuritoimitus
https://kulttuuritoimitus.fi/2.1bKulttuuritoimitus.fi suosittelee aina uusia kirjoja, festareilla myös omaansa: uusi Tampere-kuvateos Aito kaupunki, valokuvataiteilija Jari Arffman paikalla kello 10-15 molempina päivinä. Paketoituna lahjaksi tai Kulttuuri kuuluu kaikille -kangaskassiin. Tarjolla myös paitarakkautta Mirkka Rekolan runon muodossa.
Warelia Kustannus Oyhttps://warelia.fi/1.60Tieto- ja kaunokirjallisuutta, erityisesti historiaa
Suomen Pienkustantajathttp://www.moimilo.fi2.4Uutuuskirjan Uskallus, näkymiä yrittäjyyteen esittely
Moimilohttp://www.moimilo.fi2.4Uutuuskirjan Uskallus, näkymiä yrittäjyyteen esittely
Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ryhttps://luontokuva.org/
http://www.vuodenluontokuva.fi/vlk/
1.38Osastolla mahdollisuus ostaa mm. Vuoden Luontokuva 2021 -kirjoja ja Vuoden Luontokuva 2022 -kalentereita.
Kerro mikä on oma suosikkikuvasi Vuoden Luontokuvat 2021 -näyttelyssä. Arvomme vastaajien kesken molempina päivinä 3 kpl Vuoden Luontokuvat 2021 -kirjoja.
Kustannus Oy Luonnonkuvaajahttps://luontokuva.org/
http://www.vuodenluontokuva.fi/vlk/
1.38Osastolla mahdollisuus ostaa mm. Vuoden Luontokuva 2021 -kirjoja ja Vuoden Luontokuva 2022 -kalentereita.
Kerro mikä on oma suosikkikuvasi Vuoden Luontokuvat 2021 -näyttelyssä. Arvomme vastaajien kesken molempina päivinä 3 kpl Vuoden Luontokuvat 2021 -kirjoja.
Tampereen kaupunginkirjasto, Lapset ja nuorethttp://www.tampere.fi/kirjastot2.30Osastoltamme saat ajankohtaisia kirjavinkkejä lapsille ja nuorille. Voit tutustua Lukemo-sivustoon ja jättää oman lastenkirjavinkkisi. Liikkuvasta kirjastosta voi lainata kirjoja – kirjastokortti mukaan!
ArtBlockhttp://www.artblock.fi2.6Galleriamme netissä ja osastolla tarjoilee kotimaisten valokuvataiteilijoiden teoksia. Heidän kanssaan suunnitellut materiaalit ja viimeistelyt täyttävät museostandardit - tauluistamme on iloa jopa yli 100 vuotta. Tervetuloa ostoksille.
ArtBlockhttp://www.artblock.fi2.6Galleriamme netissä ja osastolla tarjoilee kotimaisten valokuvataiteilijoiden teoksia. Heidän kanssaan suunnitellut materiaalit ja viimeistelyt täyttävät museostandardit - tauluistamme on iloa jopa yli 100 vuotta. Tervetuloa ostoksille.